bilete avion

Bilete de avion

Zboruri ieftine Oferte promotionale

Tel: 0724.24.96.97 sau 031.080.90.50
numar cu tarif normal, apelabil din orice retea

Lufthansa transportul animalelor de companie

Inapoi la lista companiilor aeriene
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa informatii generale
Lufthansa informatii bagaje
Lufthansa transport animale
3 oferte promotionale Lufthansa check-in online
 

Transportul animalelor

 

 

Lufthansa va va transporta animalele de companie fie în cabina, fie în cala aeronavei, în functie de greutatea si dimensiunea acestora. Va rugam sa retineti ca trebuie respectate regulile în vigoare ale respectivelor tari cu privire la import si export. Anumitor rase de câini li se aplica reguli speciale de transport.

Este necesara rezervarea din timp
Daca doriti sa va luati cu dvs. Animalele de companie când zburati cu Lufthansa, va rugam sa ne informati atunci când va faceti rezervarea, dar nu cu mai putin de 24 de ore înainte de data plecarii contactând bileteavion.ro sau Terminal 1 Travel.

Transportarea câinilor de talie mica si a pisicilor în cabina pasagerilor
Puteti lua un câine sau o pisica în cabina, daca greutatea animalului (inclusiv containerul de transport) nu depaseste 8 kilograme. Animalul trebuie tinut într-o cutie care sa nu masoare mai mult de 55 cm x 40 cm x 20 cm. Va puteti folosi propria cutie de transport daca aceasta are dimensiunile necesare si daca este impermeabila si rezistenta la muscaturi.

 

 

 

 
  Transportarea animalelor de talie mai mare în cala

 

 

 

Animalele care nu pot fi transportate în cabina vor fi transportate de catre Lufthansa în containere corespunzatoare în zona cu aer conditionat a calei. Puteti sa va folositi propriul conteiner de transport pentru animalul dvs. daca este în conformitate cu regulile IATA (International Air Transport Association - Asociatia Internationala de Transport Aerian). Containerul trebuie sa fie suficient de mare pentru a permite animalului sa se ridice în picioare si ca acesta sa aiba suficient spatiu sa se miste. De asemenea, containerele trebuie sa fie echipate cu un vas pentru apa (gol).  

Va rugam sa retineti ca raselor de câini de lupta le sunt aplicate conditii speciale. În oricare dintre cazuri, animalul trebuie sa fie transportat într-o cusca speciala care sa respecte cerintele specificate de catre IATA

Va rugam de asemenea sa va asigurati ca sositi la aeroport împreuna cu animalul de companie cu suficient timp înainte de decolare. În Frankfurt trebuie sa va prezentati la check-in cu cel putin o ora înainte de decolare.

Exista si optiunea de a transporta la cala, la Lufthansa Cargo, animale neînsotite. Pentru mai multe informatii, va rugam sa va adresati bileteavion.ro

Tarife pentru transportul animalelor

Animalele nu sunt incluse în cantitatea de bagaje permisa si sunt socotite ca bagaj excedentar.

Contravaloarea taxei depinde de dimensiunea custii. Informatii detaliate despre cum sunt calculate taxele pentru bagaj excedentar :

  Within Germany Within Europe and
third countries
Intercont
  Per
animal
Per
animal
Per
animal
Small:
Animals in the cabin,
max. 8 kg
35 EUR,
50 USD/
CAD
50 EUR,
60 USD/
CAD
70 EUR,
100 USD/
CAD
Large:
Animals in hold, cage size 3+4
150 EUR,
200 USD/
CAD
200 EUR,
300 USD/
CAD
300 EUR,
400 USD/
CAD

Câinii însotitori si alti câini utilitari

Câinii însotitori pentru persoanele fara vedere sau fara auz, precum si ceialti câini utilitari de care depindeti sunt transportati gratuit în cazul zborurilor Lufthansa si pot calatori si în cabina. Va rugam sa retineti sa ne anuntati din timp despre câinele dvs. însotitor.

 Daca ai o intrebare referitoare la transportul bagajelor, animalelor
va rugam completati mai jos: