bilete avion

Bilete de avion

Zboruri ieftine Oferte promotionale

Tel: 0724.24.96.97 sau 031.080.90.50
numar cu tarif normal, apelabil din orice retea

Lufthansa informatii generale

Inapoi la lista companiilor aeriene
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa informatii generale
Lufthansa informatii bagaje
Lufthansa transport animale
3 oferte promotionale Lufthansa check-in online
Bagaje
  1. Pasagerii care calatoresc la clasa economica pot avea un bagaj de 20 kg (44 lbs) fara taxe suplimentare. Pasagerii care calatoresc la clasa Business pot avea un bagaj de 30 kg (66 lbs).
  2. Pasagerii care calatoresc la clasa I, pot avea un bagaj de 40 kg (88 lbs). Aceste restrictii de greutate se aplica tuturor zborurilor spre si din toate tarile, cu exceptia Statelor Unite, Canada si Mexic.
  3. La cursele spre si din Statele Unite, Canada si Mexic, toti pasagerii pot transporta doua bagaje scutite de taxe. Cele doua bagaje nu trebuie sa depaseasca 158 cm fiecare (lungime+ latime+ Ónaltime). Greutatea maxima permisa este de 23 kg per bagaj.
Bagaje de Mana
  1. Un singur bagaj, este permis la bord pentru fiecare pasager. Doua bagaje sunt premise daca se calatoreste la clasa I sau la Business. (Exceptie fac zborurile spre si dinspre Canada, Statele Unite si Mexic unde este permis un singur bagaj indiferente de clasa).
  2. Bagajul de mana nu trebuie sa depaseasca in dimensiuni 55x40x20 cm sau 22x16x8 inch sau greutate mai mare de 8 kg (16, 7 lbs).
Bagaje Speciale
  1. Se aplica taxe speciale pentru urmatoarele bagaje speciale: bicicleta, placa de surf sin windsurf, schiuri.


Daca ai o intrebare referitoare la transportul bagajelor, animalelor
va rugam completati mai jos: