bilete avion

Bilete de avion

Zboruri ieftine Oferte promotionale

Tel: 0724.24.96.97 sau 031.080.90.50
numar cu tarif normal, apelabil din orice retea

CSA informatii bagaje

Inapoi la lista companiilor aeriene
CSA
CSA
CSA informatii generale
CSA informatii bagaje
CSA transport animale
CSA check-in online
Informatii bagaje
WEIGHT CONCEPT  - acest concept se aplica tuturor calatoriilor cu exceptia celor din/catre SUA si Canada
 1. Cantitatea de bagaj admisa gratuit la cala este de maxim 23kg (clasa economic) si 30kg (clasa business); Infantii (varsta maxim 2 ani) fara loc rezervat au dreptul la un bagaj de maxim 10 kg. Pe zborurile operate de CSA se permite gratuit un excedent de bagaj de maxim 20 kg pentru detinatorii de card OK PLUS GOLD, iar pentru membrii OK PLUS SILVER CARD de 10 kg.
PIECE CONCEPT - acest concept se aplica tuturor calatoriilor din/catre SUA si Canada
 1. Astfel, la clasa economic se pot transporta gratuit la cala 2 piese a cate 23 kg fiecare, suma dimensiunilor (L X l X h) sa nu depaseasca 158 cm (clasa economic) si 2 piese a cate 32 kg fiecare (clasa business).

Ca bagaj de mana se poate transporta gratuit o piesa de maxim 10 kg, dimensiuni maxime 115 cm. In plus, pasagerul are dreptul la o geanta mica, o patura, un aparat foto/camera de filmat, o umbrela; impreuna cu piesade bagaj de mana, acestea nu pot depasi 12 kg.

Pentru transportul unor obiecte speciale (biciclete, animale, placi snowboard, echipamente ski, etc.) va rugam sa solicitati informatii suplimentare agentului care s-a ocupat de rezervarea dvs. In unele cazuri trebuie anuntat cu o anumita perioada de timp inainte de inceperea calatoriei ca pasagerul calatoreste cu un bagaj special.

Transportul animalelor de casa in cabina este permis. Limita este de maxim 1 animal per compartiment (animale admise: catei, pisici si iepuri). Greutatea (animal+container) admisa este de maxim 8 kg; iar dimensiunile maxim admise ale containerului sunt 48 X 32 X 29 cm. Pasagerul trebuie sa detina toate documentele necesare unei astfel de calatorii, fiecare tara avand propriile reguli. In general, este necesar certificat veterinar. Pentru calatorii intre tarile membre UE sau catre tari din UE, este necesar un pasaport si un microcip pentru identificare). Containerele ce depasesc dimensiunile de mai sus vor fi transportate la cala (dimensiuni maxime 125 cm X 69 x 80 cm).

Transportul animalelor de casa se taxeaza separat.

Pasageri cu nevoi Speciale
 1. Persoane Bolnave sau cu Handicap
  1. Transportul acestor persoane trebuie aprobat si confirmat de transportator înaintea calatoriei propriu-zise. În anumite cazuri transportatorul poate cere aprobari medicale speciale.
 2. Minori neînsotiti
  1. În aceasta categorie se încadreaza copii intre 5 si 12 ani, neînsotiti de o persoana de peste 12 ani. Când cumparati un bilet pentru minor neînsotit trebuie sa existe confirmarea, printr-un formular special, ca copilul va fi însotit pana la plecarea avionului si de la sosirea sa de catre o persoana. Copii neînsotiti intre 5 si 8 ani nu au dreptul la reducere
 3. Gravidele
  1. Femeile gravide au nevoie de o recomandare speciala de la doctor conform careia au voie sa calatoreasca cu avionul. Transportul cu avionul nu se recomanda mamelor dupa a 34-a saptamâna de graviditate.


Daca ai o intrebare referitoare la transportul bagajelor, animalelor
va rugam completati mai jos: