bilete avion

Bilete de avion

Zboruri ieftine Oferte promotionale

Tel: 0724.24.96.97 sau 031.080.90.50
numar cu tarif normal, apelabil din orice retea

CSA transportul animalelor de companie

Inapoi la lista companiilor aeriene
CSA
CSA
CSA informatii generale
CSA informatii bagaje
CSA transport animale
CSA check-in online
Informatii transport animale
  1. Conditii Generale
    Animalele vii pot fi trimise numai de acolo de unde legislatia tarii de destinatie permite acest lucru si în conditiile impuse de tara din care se pleaca. Pasagerul trebuie sa prezinte un certificat veterinar confirmat de autoritatea veterinara din tara respectiva, nu mai vechi de 72 de ore înaintea plecarii, în limba engleza, germana, franceza, rusa sau spaniola. O licenta speciala (Import Licence), emisa de Administratia Veterinara de Stat ceha este necesara pentru animalele care stau în Cehia mai mult de 3 luni. Transportul în Cehia poate fi refuzat daca starea de sanatate a animalului nu este acceptabila sau în cazul unei epidemii sau situatii speciale în tara de origine. Animalele vii trebuie transportate doar în custi speciale, care sa asigure ventilatia suficienta si sa aiba fundul etans. Transportatorul poate cere aprobarea serviciului veterinar pentru transport si container daca acest lucru se impune. · În plus fata de bagajul de mâna mentionat mai sus, pasagerii de la Business Class mai pot lua: - O geanta cu obiecte de îmbracaminte (nu mai mult de 20 cm adâncime, în greutate de maxim 8 kg/17.5 lbs) sau o servieta (nu mai mult de 20 cm adâncime, în greutate de maxim 8 kg/17.5 lbs). · Puteti depozita bagajul de mâna sub scaun sau în compartimentele pentru bagaje de deasupra acestuia. · Daca veti calatori cu copii cu vârsta de pâna la doi ani, care au bilet cu 10% reducere, vi se permite sa luati un scaun ambulant si un bagaj de mâna suplimentar, nu mai mare de 55 x 35 x 25 cm cu greutatea de maxim 10 kg (22 lbs). Carucioarele care nu se pliaza trebuie transportate la cala. · Pasagerii cu handicap îsi pot lua scaunul cu rotile, aparatul de mers, sau caruciorul cu trei roti
  2. Caini si pisici
    · Câinii si pisicile ce au mai mult de 3 luni trebuie vaccinate împotriva turbarii cu cel putin 30 de zile dar nu mai mult de 12 luni înaintea plecarii. Un Certificat de Vaccinare international împreuna cu carnetul de sanatate trebuie prezentate Controlului Vamal Veterinar. · Pentru alte animale este necesar un certificat de sanatate pentru fiecare caz în parte.
  3. Transportul animalelor vii la bord:
    Un singur animal viu poate fi transportat la bord. Cusca în care se transporta animalul va sta sub scaunul pasagerului si nu trebuie sa cântareasca mai mult de 8 kg. Taxa pentru transportul animalului la bord se calculeaza conform taxelor aplicabile bagajului în plus. Speciile de animalele periculoase trebuie însotite de documente speciale.


Daca ai o intrebare referitoare la transportul bagajelor, animalelor
va rugam completati mai jos: