bilete avion

Bilete de avion

Zboruri ieftine Oferte promotionale

Tel: 0724.24.96.97 sau 031.080.90.50
numar cu tarif normal, apelabil din orice retea

Malev informatii bagaje

Inapoi la lista companiilor aeriene


BAGAJE ADMISE GRATUIT LA TRANSPORT

BAGAJUL DE CALĂ

1.Pentru călătoriile spre/dinspre S.U.A./ CANADA
Clasa Business: 2 piese, având fiecare suma celor trei dimensiuni de maximum 158 cm (62 inches) iar greutatea maxim admisa pentru fiecare piesa de bagaj nu trebuie sa depaseasca 32Kg/piesa.
Clasa Economic: 2 piese, având suma totală a dimensiunilor de maximum 273 cm (107 inches), suma dimensiunilor pentru fiecare piesă nedepăşind 158 cm (62 inches) iar greutatea maxim admisa pentru fiecare piesa de bagaj nu trebuie sa depaseasca 23Kg/piesa.
Bagajele în plus faţă de cele admise la transport, precum şi cele care depăşesc limitele de dimensiuni sau de greutate menţionate mai sus vor fi taxate ca excedent de bagaj.

Pentru copiii mici, plătitori a 10% din tariful aplicabil, se admite un bagaj având suma celor trei dimensiuni de maximum 115 cm (45 inches) plus un cărucior rabatabil.
2.Pentru călătorii spre/dinspre alte puncte decât S.U.A/CANADA
Pentru pasagerii plătitori ai tarifelor de clasa Business - 35kg, iar pentru pasagerii plătitori ai clasei Economice (Turistice) - 20kg, exclusiv bagajul de mână.
Copiilor mici, plătitori a 10% din tariful aplicabil, li se admite transportul a 10 kg de bagaj, plus un cărucior rabatabil.

BAGAJUL DE MÂNĂ
Pentru confortul şi siguranţa dumneavoastră, limitaţi-vă la un singur bagaj de mână.
Dimensiunile totale ale bagajului de mână (lungime + laţime + înălţime) nu trebuie să depăsească 115cm, greutate maximă 10 kg.
Se recomandă transportul în bagajul de mana a următoarelor articole: medicamente, bijuterii, documente oficiale sau alte valori.
Din motive de securitate, nu acceptaţi bagaje aparţinând altui pasager.

PREZENTAREA PASAGERILOR PENTRU EFECTUAREA CĂLĂTORIEI
Pasagerilor li se recomandă să se prezinte la aeroport cu minimum 2h, înainte de ora de decolare indicată pe bilet.
Nici o decolare nu poate fi amânată din cauza întârzierii pasagerilor.
Se anulează rezervarea locurilor pasagerilor care nu se prezintă la aeroport la ora indicată, transportatorul având posibilitatea de a dispune de aceste locuri în interesul său.

PROCEDURA "MINOR NEINSOTIT" pentru inceperea calatoriei in ROMANIA.

Este obligatoriu ca odata cu rezervarea biletului de avion sa solicitati si serviciul de minor neinsotit care trebuie confirmat in rezervare, in prealabil.
In cazul in care pasagerul minor se prezinta la imbarcare, fara a avea confirmat serviciul de minor neinsotit, exista riscul ca acesta sa fie refuzat la zbor.
Pasagerii cu varste cuprinse intre 0-5 ani neimpliniti NU POT CALATORI NEINSOTITI pe zborurile Malev Hungarian Airlines.
Pasagerii cu varste cuprinse intre 5 ani impliniti -12 ani neimpliniti POT CALATORI NEINSOTITI pe zborurile Malev, respectand legislatia romaneasca in vigoare la data inceperii calatoriei si achitand suma de 25EUR/segment de calatorie.
Pasagerii cu varste cuprinse intre 12 ani impliniti -18 ani neimpliniti POT CALATORI NEINSOTITI pe zborurile operate de Malev, respectand legislatia romaneasca in vigoare la data inceperii calatoriei si achitand suma de 35 EUR/segment de calatorie.
La rezervarea biletului de avion, va rugam sa dati toate informatiile referitoare la diagnostic sau alte probleme de sanatate care necesita o asistenta speciala pe durata zborului.

FEMEI INSARCINATE

Femeile insarcinate in 28 de saptamani sau mai mult, vor fi acceptate la zbor numai prezentand un certificat medical eliberat nu mai devreme de 6 zile inainte de data inceperii calatoriei. Acest certificat, eliberat de catre medicul obstretician personal, trebuie sa ateste data estimata a nasterii precum si autorizarea din punct de vedere medical a efectuarii calatoriei cu avionul.
Pentru a preintampina eventuale probleme va recomandam ca certificatul medical sa fie tradus si in limba engleza.
Pentru siguranta lor si a fatului, femeile insarcinate peste 36 de saptamani nu pot calatori cu avionul.
Tot din motive de siguranta, femeile cu un stadiu mai avansat de sarcina, care calatoresc impreuna cu un bebelus, nu trebuie sa il tina pe acesta in brate.
Agentii de vanzari bilete, trebuie sa atraga atentia asupra acestui aspect si sa sfatuiasca pasagera sa cumpere pentru bebelus, bilet la tariful redus pentru copii, cu loc confirmat, astfel incat bebelusul sa poata calatori in scaunul special pentru copii (proprietate a pasagerului), ce va fi fixat pe fotoliul din avion.

 Daca ai o intrebare referitoare la transportul bagajelor, animalelor
va rugam completati mai jos: