Schimbare nume bilet avion Tarom, Blue air, Wizz air

Schimbare nume bilet avion Wizz air
Numele pasagerului poate fi modificat prin intermediul agentiei de turism cu până la 3 ore înainte de ora de plecare programată a zborului. Va trebui să achitați o taxă de modificare a numelui. Taxa de schimbare a numelui se încarcă în funcție de câte nume se schimbă și pe un singur segment de zbor.

După efectuarea checkinului , este posibil să efectuați modificări de nume și de zbor sau prin intermediul centrului telefonic cu până la 4 ore înainte de ora programată a zborului. Va trebui să achitați o taxă de modificare. Vă rugăm să rețineți că, în cazul în care modificați zborul sau numele după efectuarea checkinului onpne va trebui să vă faceți din nou checkinul și să retipăriți biletul de îmbarcare. Taxa de schimbare a zborului va fi mai mare dacă faceți modificarea în decurs de 30 de zile înainte de data plecării.

Schimbare nume bilet avion Tarom

La compania Tarom bilete sunt nominale adica nu pot fii schimbate numele, cel mult se poate renunta la bilet si poti primi un ramburs in functie de conditiile tarifului.

Schimbare nume bilet avion Blue air

Începând cu 20 august 2014, Blue Air permite tuturor pasagerilor să modifice biletul de avion cu până la 4 ore înainte de zbor chiar după ce s-a efectuat check-inul online, anunţă transportatorul pe pagina sa de Facebook.

Această nouă facilitate vă oferă posibilitatea de a adăuga servicii suplimentare ca Blue Bistro, bagaj de cală, animal de companie, echipament sportiv, puteţi schimba data de călătorie, numele pasagerului sau ruta.

25 de comentarii la “Schimbare nume bilet avion Tarom, Blue air, Wizz air”

 1. Am gresit o litera la nunele pasagerului care calatoreste (in loc de „I” am pus „e”) se poate modifica?biletul e pt luna iulie (15) din Londra catre România.Va rog sa ma ajutati

 2. Aceasta facilitate este contracost? Am rezervat 2 bilete iar pe unul din ele am inversat doua litere din prenume. Cum sa procedez?

 3. Buna seara!pot sa schimb numele de pe un bilet de zbor in cazul in care persoana pe numele careia a fost facut initial nu mai poate efectua zborul?

  1. Buna ! In cazul meu am greșit un Prenume , numele meu este Pop Vasile si eu am pus Pop Viorel , cum pot sa procedez in acest caz ?

 4. Buna ziua!In cazul in care nu am scris prenumele complet pe biletul de avion exista posibilitatea sa am probleme?am 3 prenume, insa pe bilet apare unul singur…biletul este la WizzAir!

  1. Ma interesează daca ai avut probleme cu numele.am pus doar un nume si am doua.Aceeasi greșeală am facut si eu. Biletul e pentru 30/12/2016.WIZZ nu am facut inca checkinul.

 5. Buna seara.Am gresit o litera la rezervare, am citit pe situ-l celor de la wizz air ca daca ai gresit si vrei sa modifici numele(pana la maxim 3 litere-gratuit) trebuie sa suni la call center(apel taxabil 0.65/min se specifica ca daca suni de pe mobil se adauga un cost aditional, iar pentru o asemenea schimbare linistit ai nevoie de in jur la vreo 10 min cel putin, DACA ESTI NOROCOS). Stie cineva sa ma lamureasca daca si in Romania exista lege,care obliga call centerul sa aiba o forma de contact gratuita? eu lucrez tot in call center si cam in toate tarile exista asa ceva, nu cred ca este prea legal sa ai doar o forma de contact, si pe deasupra sa fie si taxabila.

  1. cred ca exista o lege in acest sens, de aceia unele companii aeriene (Blue Air) au un formular de contact gratuit, il completezi si te contacteaza ei. Eu nu am folosit niciodata formularul gratuit, am preferat sa sun si sa platesc, dar poate ajuta pe cineva 🙂

 6. Mi-am scris din greșală prenumele de la contul de mail în loc de prenumele din buletin pe bilet cum pot rezolva situatia

 7. Am venit din londra catre romania cu numele sotului si ma intorc cu numele meu cel pe care il avem inainte de casatorie o sa am prob la aeroport ptr.ca eu si sotul am divortat va rog sa-mi dati un ras.multumesc !!!

 8. Buna ziua! As vrea sa schimb data biletului, care este pe 5 august2016 si sa o pun pe 03.august2016… cum se procedeaza si cat ma ma costa?

 9. Buna. Am facut si noi o rezervare la Blue Air, si am omis o litera in numele pasagerului. Pe site ne taxau cu 40 de euro pentru orice modificare. Am sunat la ei la call center si au facut modificarea GRATUIT. Deci, daca e problema de o litera, se face gratuit prin call center. Dac vrei sa modifici intreg numele pasagerului, atunci te taxeaza cu 40 de euro oricum.

 10. Buna 😀 am facut o rezervare la wizz si am gresit la nume, am scris Ana Maria in loc de Ana-Maria, e asa grav daca nu am pus liniuta ?:(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *