Conexiune curse interne

Compania TAROM vă informează că, începând cu data de 28 martie 2010, formalităţile de check-in pentru zborurile interne se vor desfăşura în Terminalul Plecări Internaţionale al Aeroportului Internaţional „Henri Coandă Bucureşti” (AIHCB), ca urmare a lucrărilor de modernizare demarate de AIHCB, în Terminalul Plecări Interne.

Modul de desfăşurare al formalităţilor de check-in pentru zborurile interne, începând cu data de 28 martie 2010:

Ghişeele de check-in din Terminalul Plecări Interne vor fi eliminate iar efectuarea formalităţilor de check-in se va realiza la ghişeele din Terminalul Plecări Internaţionale;

Controlul de securitate al bagajelor se va realiza în Terminalul Plecări Internaţionale;

Controlul de securitate al pasagerilor şi bagajelor de mână se va realiza prin filtrele de control deja existente în Terminalul Plecări Interne;

Îmbarcarea pasagerilor se va face, ca şi în prezent, prin porţile de îmbarcare amplasate în Terminalul Plecări Interne.

Având în vedere faptul că formalităţile de check-in se vor efectua în Terminalul Plecări Internaţionale iar îmbarcarea va avea loc în Terminalul Plecări Interne, atenţionăm pasagerii să respecte cu stricteţe regulile privind bunurile interzise la transport în bagajul de cabină, pentru a nu fi nevoiţi să se întoarcă în zona de check-in pentru predarea bagajului la cală.

În urma acestor modificări, timpul minim de conexiune pentru zboruri interne, în conexiune cu alte zboruri interne va fi de 45 de minute iar timpul minim de conexiune pentru zboruri internaţionale, în conexiune cu zboruri interne va fi de o oră.

Menţionăm că programul de operare al unor curse TAROM va suferi modificări în vederea menţinerii conexiunilor actuale în limita posibilităţilor.

Ghişeele de check-in pentru zborurile interne se vor închide cu 45 de minute înainte de ora standard de decolare (faţă de 30 minute în prezent).

Din 28 martie 2010, Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti va începe lucrările în vederea optimizării şi modernizării echipamentelor de securitate pentru controlul bagajelor în Terminalul Plecări Interne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *