Schimbare nume bilet avion

modificaCompaniile de linie (Tarom, Air France…) nu permit schimbarea numelui pe biletul de avion.

Biletele de avion sunt nominale si nu se acceptă modificarea numelui pasagerului. Pentru ca alta persoana sa calatoreasca va trebui sa rezervati si să platiti un nou bilet la tariful existent in momentul achizitionarii, sub rezerva existentei locurilor la zborul pentru care se cere rezervare.

Modalitatea de schimbare a datelor din biletul de avion, indiferent că vorbim despre datele de identificare ale pasagerului – nume, prenume, CNP – sau despre datele zborului se raportează la termenii şi conditiile companiei cu care acesta a încheiat contractul de transport, tarifele aplicabile fiind cele stabilite de companie. Rezervarea unui bilet de avion este considerată a fi un contract încheiat între companie şi pasager.

Schimbare nume bilet avion Blue air

In cazul in care ati gresit maxim 3 litere compania aeriana poate face modificarile gratuit. Daca sunt diferente mai mari compania BlueAir percepe o taxa de 50 euro / segment de zbor + diferenta pana la clasa tarifara disponibila.

Exemplu:

Daca ati cumparat un bilet de avion pe ruta Bucuresti Madrid Bucuresti la tariful de 150 de euro si in momentul modificari exista un tarif disponibil de 180 euro pentru acest zbor veti avea de platit suma de : (50 Euro x 2 ) + 30 Euro = 130 euro

Exista situatii cand taxa de modificare depaseste valoarea unui nou bilet de avion.

Schimbare nume pasager bilet de avion Wizz Air

Puteţi schimba datele şi orele de zbor, destinaţia şi numele pasagerilor online cu până la 3 ore înaintea decolării zborului rezervat.
Taxă de schimbare a numelui pasagerului este de 203 RON

Lasă un răspuns